Met je vrienden naar Ibiza….

Naar Ibiza met de vriendengroep!

Ibiza is een van de bekendste feesteilanden van Europa. Het Spaanse eiland ligt in de Balearen en het is een geliefde bestemmingen voor een vriendengroep.

Feestjes en clubs
Ibiza is de ideale bestemming voor feestgangers en liefhebbers van het nachtleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van de wereldberoemde club La Pacha gelegen in Ibiza-stad. Een ander populair uitgaansgebied is de Sunset Strip in het plaatsje San Antonio. In deze levendige straat vind je gezellige bars en goede restaurants. Bekende uitgaansgelegenheden zijn Café Mambo en Savannah. Ook Linekers Bar in San Antonio is een aanrader voor vriendengroepen. Wil je echt het vakantiegevoel beleven, dan is Ocean Beach Club in San Antonio niet te missen.

Dagactiviteiten
Naast een bruisend uitgaansleven is er nog veel meer te beleven op Ibiza. Er zijn prachtige stranden en leuke winkels te vinden op dit Spaanse eiland. Daarnaast zijn er verschillende excursies te boeken zoals een eilandtour, bootexcursies en een jeepsafari. Liefhebbers van watersport kunnen onder andere windsurfen, jetskiën en duiken. Dit feesteiland biedt enorm veel voor vriendengroepen. Overdag zijn er genoeg sportieve en rustgevende activteiten te ondernemen zoals excursies, watersporten of een dagje naar het strand. In de avond zijn er op het eiland tal van uitgaansmogelijkheden, voornamelijk in San Antonio en Ibiza-stad. Een echte aanrader voor een gezellige vriendengroep!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *